Om os

Om os

Hiens historie i Horsens

Hien er født i Can Tho i Vietnam, men i 2007 bringer kærligheden hende til Horsens, hvor hendes kommende mand Minh bor. I de første år går hun på sprogskole og er mor for Minhs datter Linh.


Hien har en plan, hun vil have foden under eget bord.


Hun arbejder hos en orientalsk købmand, men hendes passion for mad driver hende videre til restaurationsbranchen, hvor hun i en årrække dygtiggør sig på en sushirestaurant.


I 2018 giver års hårdt arbejde pote, hendes drøm går i opfyldelse. Hun overtager pølsevognen på Sundtorvet og allerede en måned senere, åbner hun tilmed egen restaurant med sydvietnamesiske specialiteter; Hiens Tapas.


Her er Minh køkkenchef, og Linh hjælper også til. 


I 2024 flytter familievirksomheden, nu blot kaldet Hiens, i nye og større lokaler i Løvenørnsgade. Her kan Hiens gæster nyde godt af vietnamesisk gæstfrihed på autentisk vis. Hendes drivkraft som vært er at møde mennesker og gøre folk glade. 

Sydvietnamesiske specialiteter

Familien har samlet alle deres favorit specialiteter fra det sydvietnamesiske køkken. Can Tho, hvor familien kommer fra er den største by i Mekong-deltaet i det sydlige Vietnam, og kendt for dens lokale specialiteter, der ikke er at finde andre steder.


Alt mad er lavet fra bunden, så det er helt autentisk med traditionelle opskrifter, friske ingredienser og råvarer.