Om os

Om os

Hien's Tapas

Hos Hien’s Tapas lægger vi stor vægt på friske råvarer, kvaliteten og smagen. Kom ned forbi Hien’s Tapas og oplev en del af det unikke vietnamesiske streetfood.


Hien har samlet alle hendes favorit specialer fra det sydvietnamesiske køkken. Retter, som du nu kan smage i Horsens. Hien kommer nemlig fra byen Can Tho. Byen er den største by i mekong-deltaet i det sydlige Vietnam, og er meget velkendt for dens lokale specialiteter, der ikke er til at finde andre steder.


Alt mad i vores køkken er lavet fra bunden, så det er helt autentisk med traditionelle opskrifter, friske ingredienser og råvarer.

Can Tho, Vietnam

Pho er en af de mest traditionelle vietnamesiske risnudel suppe.


Pho serveres med oksekød, med brede risnudler og klar suppe tilberedt med kanel, stjerneanis, sort kardemomme og neliker. Retten er toppet med forårsløg, løg, koriander, salt og peber.


Som ekstra tilbehør anbefaler vi, at man kommer lidt sød basilikum, bønnespirer og lime i suppen, samt hoisin og siracha sauce efter eget behov.

Bun er en bestemt slags nuddel lavet af rismel. De fås i forskellige størrelser små og store, runde eller flade.


Bun serveres ofte med forskellige slags kød, grønne krydderurter, og toppet med friske grøntsager, som tilbehør får man ekstra sovs.


Hos Hien's Tapas har vi blandt andet retterne bun ga nuong cha, bun thit xao og meget mere.